FÖRSÄLJNING‎ > ‎

Köpvillkor

ORDERBEKRÄFTELSE

Orderbekräftelse skickas till angiven e-postadress. Var vänlig att kontrollera din beställning, vid eventuella fel eller ändringar kontakta info@ceciliaskogh.se omgående.

PRISER

Priserna är angivna i SEK. Alla priser är inklusive moms 25 %. Priserna gäller tills vidare med reservation för eventuella felskrivningar.

BILDER

Vi kan inte garantera att bilderna på produkterna till 100 % återger produktens verkliga kulörer. Olika datorskärmar och inställningar på skärmen kan visa olika färgnyanser.

BETALNING/FAKTURA

Alla varor betalas mot faktura. Din faktura medföljer paketet med din order.

Betalningsvillkor 14 dagar. Vid försenad betalning utgår en påminnelseavgift med 50 kr samt dröjsmålsränta 10%.

LEVERANSVILLKOR 
Fraktkostnad tillkommer.
 
Ordern levereras inom tre arbetsdagar.

Produkterna levereras på bästa sätt för att inte skadas, vilket kan innebära skrymmande brev/paket.

ÅNGERRÄTT OCH REKLAMATIONER

Du har 30 dagars ångerrätt.

Vilket innebär att om du ångrar ditt köp kan du antingen byta varan eller få pengarna tillbaka.
Varan/varorna du returnerar måste vara ouppackade.
Du betalar själv returfrakten och tar ansvar för att försändelsen kommer fram. Vi löser inte ut försändelser som inte är fullt frankerade. Retur får inte ske mot postförskott.
Innan du skickar tillbaks varan kontakta oss på info@ceciliaskogh.se. Skriv ditt fakturanummer i mailet samt om du vill byta varan (i så fall till vilken vara) eller om du vill ha pengarna tillbaks.

Reklamationer
Om en vara är felaktig eller felexpedierad skall du kontakta oss och ange felet så snart som möjligt på info@ceciliaskogh.se. Vi anger hur du ska returnera den felaktiga varan. Du kan välja att få en ny vara eller pengarna tillbaka inklusive fraktavgiften.
Vid reklamationer tillämpas Konsumentköplagen. För att läsa om vilka regler som gäller inom ramen för denna lag, gå till Konsumentverkets webbsida www.konsumentverket.se.