by CECILIA

IDÉER, TANKAR OCH DRÖMMAR I EN SALIG BLANDNING

Arbetet i Ateljén har de senaste åren legat i dvala på grund av spännande projekt med den ideella föreningen Stall43, för barn och unga med Autism.

Med ny insikt, inspiration och nya vägar att gå startar jag nu sakta men säkert upp arbetet. I ateljén arbetar även Mimi. Hon har ständigt spännande projekt på gång!

Mitt Hjärta Brinner

Jag älskar kalligrafi. Redan som barn var jag fascinerad av bokstäver i alla former. Att arbeta på ett uttrycksfullt sätt med en genuin grund tilltalar mig. Jag vill hitta en bas, sedan bygga vidare, utforska, hitta nyanser, uttryck, nya vägar, trygga vägar, farliga vägar, konstiga vägar. Jag vill att det ska kännas inombords, beröra. Konst är livet med alla dess ingredienser. Här får jag leva ut min sorg, glädje, förtvivlan, hopp, tro, uppgivenhet, besvikelse, längtan, passion och kärlek.

Livet inspirerar

Allt som finns inombords, allt jag upplever, hör, ser, känner och tar del, finns i min konst. Tillsammans med det jag inte kan leva utan; mina älskade djur, naturen och mina nära älskade människor. 

Ateljé Skogh kommer att samarbeta med Stall43 för att erbjuda skapande arbete i ateljén.  

Stall43läs mer om en otroligt fin ideell förening  specialanpassad för barn och ungdomar med autismspektrumdiagnos.