Att gå på lina

Handlar om hur det är att leva med Autism och IF. 

Mimi är 21 år, hon kan inte skriva själv men tycker det är bra att jag berättar ur hennes perspektiv hur det är att leva med autism. 

Jag som är mamma till Mimi kommer även att berätta om mina egna upplevelser, erfarenheter, känslor och tankar. Både i dåtid, nutid och framtidsvisioner. 

 Häng med du som vill! 
Denna vecka har bjudit på blandade upplevelser, utmaningen var i onsdags som blev en svår dag för Mimi men hon gjorde det bra:

MIKU

11.10.2021

I lördagsmorse efter att ha varit uppe sedan lunchtid på fredagen så önskade Mimi sig lyxfrukosten Japanska pannkakor. Har du inte provat så gör det. Lite extra fix med smeten eftersom det hela går ut på att göra en maräng som ska vändas ner i smeten. Men den extra tiden är det värt. De blir fluffiga som ett moln. Lönnsirap...

Igår ringde Mimi mig, upprörd och frustrerad. Jag var inte hemma på gården där jag, min man Johnny och Mimi bor, hon hade sina två assistenter där på plats. Mimi var väldigt upprörd/ledsen/arg för att en tröja i byrålådan inte var perfekt vikt. Det var en kant som inte var bra. Jag var på en helt annan plats och hjälpte...

Jag har i flera år tänkt att jag vill berätta, både för att få skriva av mig och för att sprida kunskap och förståelse om Autism. Inte minst för att jag dagligen ställs in för frågor, svårigheter, insikter, värme och kärlek vad det gäller den här svåra och komplicerade funktionsvarianten. Min dotter Mimi som nu är 21 år lever...